Försäljning till minderåriga 

Vår butik säljer inte produkter till minderåriga (under 18 år) utan målsmans tillstånd. 

vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med pul 

När du lägger en order hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi kan behålla och använda dina personuppgifter så att vi kan fullfölja våra åtaganden gentemot våra kunder. Vi dokumenterar dessutom vissa meddelanden som vi har med dig via telefon eller e-post, för att ge dig den bästa servicen och uppföljningen på dina ärrenden. 

Enligt personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har lagrad om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den korrigeras eller tas bort. Om så är fallet, kontakta vår kundtjänst: info@lubfoods.com. 

Vi kommer aldrig ge ut dina personuppgifter till tredje part. 

Användning av cookies

Denna hemsida använder sig av cookies för att hjälpa dig få en personlig internetupplevelse. 

En cookie är en textfil som en webbserver lägger in på din hårddisk. Cookies kan inte användas för att köra program eller leverera virus till din dator. Cookies är unika för dig och kan bara läsas av en webbserver i den domän som utfärdade cookien till dig. En av de viktigaste syftena med cookies är att berätta för webbservern att du har återvänt till en specifik webbsida så att du kan få en personlig upplevelse när du besöker webbplatsen igen. Du kan välja att acceptera eller avböja cookies. De flesta webbläsare accepterar cookies automatiskt men du kan vanligtvis ändra dina inställningar för att inte acceptera cookies om du föredrar det. 

Om du inaktiverar cookie-funktionen är det möjligt att du inte fullt ut kan utnyttja de interaktiva funktionerna på denna webbplats eller någon annan webbplats du besöker.

ANTI -SPAM POLICY

Vi tar direkt avstånd från allt som har med spam eller skräppost att göra. Vi deltar inte att skicka skräppost eller e-post från tredje part rörande varor eller tjänster som inte är direkt relaterade till vår verksamhet. 

Som kund kan du få e-post gällande din order, betalning eller annan kommunikation du initierat. Samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden. 

Om du har valt att få vårt nyhetsbrev så skickar vi information och erbjudanden via e-post. Om du inte längre vill ta del av vårt nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via avregistreringslänken i det aktuella nyhetsbrevet eller kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp: info@lubfoods.com. 

betalningssäkerhet 

Verifone är en ledande leverantör av betaltjänster via internet och är PCI-DSS certifierad av kortindustrin (inklusive VISA och MasterCard) för att hantera betalningstransaktioner på högsta säkerhetsnivå. PCI DSS står för Payment Card Industry Data Security och är ett omfattande program vars syfte är att öka datasäkerheten hos samtliga parter som lagrar, bearbetar eller överför kortdata, enligt kortföretagens höga krav. 

 

Vid ytterligare frågor - tveka inte att kontakta oss: info@lubfoods.com