A SWEDISH MISSION TO IMPROVE THE WORLD OF SNACKS!

NICKS INTEGRITETSPOLICY | GÄLLER FRÅN 25 MAJ 2018

 

Vi på NICKS vill ge dig bästa möjliga upplevelse och se till att du har glädje av vår service i dag, i morgon och i framtiden. Sekretessen och säkerheten för dina personuppgifter är, och kommer att förbli, mycket viktig för oss.

Denna integritetspolicy förklarar vilken information vi samlar in om dig samt hur vi behandlar informationen. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

 

 

1. Hantering av personuppgifter

 

Den 25 Maj 2018 trädde en ny lag i kraft, GDPR. Det är en gemensam lag som skall göra att samma regler gäller överallt i hela Europa. GDRP ersätter personuppgiftslagen. Med GDRP måste alla organisationer, handlare och företag ha ett större ansvar på att ha kontroll på sina kunders uppgifter.

 

NICKS är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter som du lämnar hos oss som kund och vi värnar om att du ska känna dig trygg. Vi behöver samla in vissa personuppgifter från dig för att fullfölja avtal gentemot dig som kund. NICKS lämnar inte ut personuppgifter till tredje part annat än vad som nämns nedan.

 

 

2. Vilka uppgifter sparas och med vilket syfte?

 

Vi använder oss av marknadsförings- och annonseringspartners, (tex. Google Analytics) för att kunna visa dig mer personanpassat innehåll, eller för att hjälpa oss att förstå din användning av vår sajt och på så sätt erbjuda dig en bättre tjänst. Vi kan också komma att dela personuppgifter med vissa partner inom marknadsföring och annonsering för att kunna skicka marknadsföringskommunikation om NICKS.

 

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev sparas endast e-postadressen för att vi ska kunna skicka ut information, nyheter och kampanjer i marknadsföringsyfte. Dessa uppgifter delas inte vidare till någon annan part annan än vår leverantör för utskick och sparas tillsvidare. Du kan när som helst be oss att ta bort dig från vår utskickslista och radera dina uppgifter. Vi använder Getanewsletter för utskick av nyhetsbrev.

 

Vid konsumentreklamationer efterfrågar vi ditt personnamn, adress och telefonnummer. Dels för att validera ärendets äkthet men också för att tillgodose vårt och konsumentens berättigade intresse av att hantera reklamations- och konsumentärenden. Personuppgifterna delas inte vidare till tredje part och sparas inte längre än nödvändigt.

 

 

3. Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

 

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. I de vanligaste fallen tar vi bort dina personuppgifter efter avslutat ändamål. De enda fall där vi behåller uppgifterna längre än vad som är nödvändigt är om vi måste lagra personuppgifterna för våra juridiska, skattemässiga, revisionsmässiga och bokföringsmässiga skyldigheter.

 

 

4. Rättigheter

 

Du har alltid rätt att få utdrag av all information som vi har om dig och har även rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Du har även rätt att bli glömd. Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om att det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

 

 

5. Kontakta oss

 

Tack för att du har läst vår integritetspolicy. Om du har några frågor om denna policy kan du kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till info@lubfoods.com eller genom att skriva till oss på följande adress:

 

LUB foods AB / NICKS

BOX 191 34

104 32 Stockholm

Sverige

 

LUB foods AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas enligt denna policy.

 

 

 

©2018 NICK'S. All rights reserved

-

POSTADRESS:

Box 191 34

104 32 Stockholm

BESÖKSADRESS:

Götgatan 1A

172 30 Sundbyberg

KONTAKT:

Tel +46(0)812146867

info@LUBFOODS.COM

 

N!CK'S integritetspolicy

A SWEDISH MISSION TO IMPROVE THE WORLD OF SNACKS!
produkter nick's story